Monday, December 5, 2016

KERUSI MALAS NEW DESIGN RM 105







KERUSI MALAS
Harga RM 105
Berminat call/sms Shila 0133940926
cod area bdr sunway
video

29 comments:

Anonymous said...

ade jual kerusi malas tanpa kaki x? utk duk kat lantai punya. kalau ade emel mfikri.06@gmail.com

shila said...

kalo ada saya bagi tau

hasila said...

klu nk order mcm mana? ada lg tak kerusi malas yg corak merah tu?

shila said...

hasila kat area mana? kalao kl ..shah alam atau pj saya boleh hantar terus jer..kaler yg merah hitam tu dah x der..yg ada kaler bunga2 jer..kalo berminat nnti blh sms saya shila 0133940926

hasila said...

saya kat damansara...yg ada corak bunga kuning tu je ke?

shila said...

hasila nak kaler yg mcm mana..nnti saya cuba dptkan dr supplier..a

tamanraudhah said...

Beri Laluan

Nilai 1g Morhabshi sama dengan 1g EMAS. Benarkah?

kimi said...

salam,

nak tny stok kerusi malas ada lg x? yg kaler itam polkadot..

shila said...

wsalam kimi,

yg ada stok hanya gambar yg terakhir tu saja..polka dot x der lagi

Mz said...

Ada lg stok new design kerusi malas spt dlm gambar posted 30 julai

said ramlan said...

saya area ipoh perak boleh hantar ke kerusi malas itu?shah

said ramlan said...

saya area ipoh perak boleh hantar ke kerusi malas itu?shah

shila said...

salam ramlan,

area ipoh jika nak kena tunggu saya balik ke tambun ..maybe minggu depan atau 2 minggu lagi..jika nak beritahu ok..boleh sms/call saya di 0133940926

AYOI said...

salam..ada x kerusi malas full rotan xde besi pnya..

shila said...

salam...kerusi malas rotan x ada ..hanya ada yg seperti di dlm blog jer

Mohamed Mokhtar said...

Saya nk krusi malas 1st pic....blh antar x area shah alam

Mohamed Mokhtar said...

Saya nk krusi malas 1st pic....blh antar x area shah alam

shila said...

salam en Mohamed, boleh delivery area shah alam..tapi hari sabtu atau ahad saja...shah alam sec berapa?..apa2 boleh sms/call saya di 0133940926

Anonymous said...

nak pesan satu unit kerusi malas boleh hantar ke giant cheras utama booth coway. no hp 016-7692162 sobri atau 017-7281258 - anita theresia. Yang ada stok warna apa?

shila said...

salam en sobri...insyallah jika saya ke sana minggu ni saya akan hantar kan yer

Anonymous said...

pada 22hb oct 2013 saya nak ambil satu. sebab saya pada tarikh tersebut nak pakai satu.

shila said...

ok noted..nnti en sobri sms/call saya yer

masz jaafar said...

salam sis...sya bminat nk kerusi yg krim coklat tu...ada lg ke? urgent juga..dok kjg.

shila said...

salam..ni mas yg sms akak pagi tadi ker? insyaAllah minggu dpn baru ada stok...kalo ada nnti akak bagi tau

Anonymous said...

assalamualaikum.. ada lagi tak kerusi malas ni? saya nak 1. email saya untuk beri informasi. muhammadafiqbahrudin@gmail.com

Anonymous said...

salam, ade lg jual kerusi malas??, saya nak beli satu,,bole call/msj sy 0136074314 (hidayat),,duk area ampang,,ade buat servis penghantaran skali x?? thanks

shila said...

ok dah sms kat h/p

AyaM Vs IkaN.. said...

Salam..boleh pos ke kelantan x?

shila said...

dekat kelantan rasanya kat wakaf che yeh ada jual