Tuesday, December 23, 2014

Lampu Garam Bukit Exclusive

 LAMPU GARAM MANGKUK RM 60
 LAMPU GARAM MANGKUK RM 60
 CODE LPT 001
LAMPU GARAM PASU TANAH 
HARGA RM 80
TINGGI 13 INCI
UKURLILIT 18.5 INCI
BERAT 6KG
 CODE LPT 002
LAMPU GARAM PASU TANAH
HARGA RM 70
TINGGI 12 INCI
UKURLILIT 13.5 INCI
BERAT 3KG
 LPT 001 (KIRI)
LPT 002 (KANAN)
 CODE LG 001
LAMPU GARAM EXCLUSIVE
HARGA RM 55
TINGGI 8 INCI
UKURLILIT 14 INCHI
BERAT 3KG
CODE LG 001
LAMPU GARAM EXCLUSIVE
HARGA RM 55
TINGGI 8 INCI
UKURLILIT 14 INCHI
BERAT 3KG
LAMPU GARAM DESIGN BUNGA 01
HARGA RM 60

LAMPU GARAM DESIGN BUNGA 02
HARGA RM 60
 LAMPU GARAM BENTUK DAUN  01
HARGA RM 60

LAMPU GARAM BENTUK DAUN 02
HARGA  RM 60
LAMPU GARAM PASU PYRAMID
 (TINGGI 14.5 INCH UKURLILIT PYRAMID 16.5 INCI)
HARGA RM 65
LAMPU FLOWER 
RM 60



LAMPU GARAM ROS RM 60 (tiada stok)
LAMPU GARAM DAIMOND RM 60
LAMPU GARAM TABLE LAMP RM 60
LAMPU GARAM PASU TANAH
TINGGI 17 INCI, UKURLILIT 20 INCI
RM 75
LAMPU PASU TANAH 
RM 55
TINGGI 10 INCI, UKURLILIT 19.5 INCI



KIRI RM 65 
(ukurlilit 21 inci, panjang kayu 12 inci, berat 4kg)
TENGAH RM 45
(ukurlilit 15 inci, panjang kayu 8 inci, berat 1kg)
KANAN RM 35
(ukurlilit 12.5 inci, panjang kayu 6 inci, berat 0.7kg yg paling kecil ini amat sesuai dijadikan doorgift)

KIRI RM 65
KANAN RM 45
LAMPU GARAM PASU KAYU BERSAMA TEMPAT LETAK PASU

LAMPU GARAM PASU BULAT
RM 65
LAMPU GARAM PASU PYRAMID
RM 65
LAMPU PASU TANAH
RM 60

LAMPU GARAM BULAT TAJAM ATAS
RM 40 (tiada stok)
LAMPU PASU TANAH HIJAU
RM 50 (tiada stok)
LAMPU GARAM BUJUR
RM 50
LAMPU GARAM BUNGA (tiada stok)
RM55 LAMPU GARAM BURUNG
RM 55
LAMPU GARAM PYRAMID
RM 55
Lampu Garam Biasa
Harga : RM 15.00 
Dari kiri: Diamond - RM 60.00
Bujur Tegak - RM 50.00
Bujur Melintang - RM 50.00
Cendawan -
RM 60.00
Pyramid - RM 55.00

LAMPU GARAM BUKIT BENTUK EXCLUSIVE SESUAI DIJADIKAN SEBAGAI HADIAH HARIJADI/PERKAHWINAN/PINDAH RUMAH BARU & LAIN-LAIN
BERMINAT CALL/SMS/WASSUP SHILA 0133940926
COD AREA BANDAR SUNWAY SAJA


Khasiat Lampu Garam Bukit
• Meneutralkan dan meningkatkan kualiti udara
• Mengurangkan pencemaran udara
• Mempercepatkan tahap pemulihan pesakit asma
• Menyembuhkan luka akibat terbakar
• Memberikan kesan positif ke atas tindakan kita terhadap perangsang deria
• Mengurangkan sebahagian besar bakteria yang terkandung di dalam udara dalam rumah
• Digunakan sebagai bahan terapi penyinaran untuk meningkatkan sistem imunisasi manusia
• Melegakan resdung (sinus,migrain,pening kepala , demam panas, selesema)
• Meningkatkan tahap produktiviti kerja dan kosentrasi
• Meningkatkan kapasiti denyutan jantung
• Mengurangkan perasaan cemas dan berdebar-debar
• Mempengaruhi tahap serotomin dalam aliran darah

46 comments:

BUJANG SUSAH said...

boleh buat masak x ?

Admin said...

utk yang buat masak ada garam masakan..sila scroll kat bawah ada contoh packet garam masakan

~~Miss Yura~~ said...

kat umah sy ade gak lampu garam nie.nk tau berkesan utk ape?? HALAU NYAMOK!! mmg aman betul idup xde nyamok..hehee..suke..suke.. =)

Admin said...

yer betui..meghalau nyamuk & serangga2 kecik dan jugak membersihkan udara persekitaran..rasa mcm kat air terjun gitu hehehe

rushidah said...

betul tu.Natural way untuk halau nyamuk.Berkesan!

Admin said...

menghalau serangga2 kecil

Hafiz said...

Nak tanya ada jual yg 9kg ye tak?
Berapa harga?

Hafiz said...

Nak tanya ada jual yg 9kg ye tak?
Berapa harga?
lupa lak, kalau ada sms kat 0193081416
atau email ke hafiz.biz09@gmail.com

shila said...

yg 9kg tu harga dlm rm 40 - rm 45..dok area mana

epulz said...

antar ke UIA blh tak??

shila said...

UIA mana gombak ker PJ. nak berapa? kalo jauh tu amik ler lebih dari 2 ker bebaloi sket akak nak hantar hehee

Mika'eel said...

Tapak lampu pyramid garam Himalaya kayu ke plastik? Sama macam display kat sini? Bole antar kat Johor Bahru?

Mika'eel said...

tapak lampu pyramid yang admin jual berbentuk empat segi seperti gambar di bawah. Kalau bentuk dan saiz lampu pyramid garam itu sama macam gambar yang last, saya nak order 10 set. Kalau ade bole sms +6593200320

shila said...

tapak lampu pyramid tu marble

Mr. Din said...

Tak boleh pos la pulak... hu hu hu...

ezahaiza said...

lampu garam biasa tu ada lg tak?bole x pos kat sabah?berminat la..

shila said...

boleh pos tapi kos posnya lagi mahal dari lampu..nnti x berbaloi utk awak

Anonymous said...

Kelentong la....mana boleh masak...kalau dah masak tak la jadi lampu

shila said...

sila scroll di bawah ..
ada garam utk masakan

Guy said...

saya berkenan la lampu garam pasu kayu ngan tempat letak pasu tu... saya kat ipoh,cmner nak deal?

shila said...

kat umah mak saya di Ipoh x der stok utk lampu pasu kayu tu.. jika nak blk ipoh nnti saya bawak...email saya di jualjual2u@yahoo.com ok

anna cumil said...

salam,sy nak tanye kalau sy nak lampu garam yg biase je,sy tinggal kat puchong je...kalau 2 rm30 ke?

anna cumil said...

salam,sy nak tanye kalau sy nak lampu garam yg biase je,sy tinggal kat puchong je...kalau 2 rm30 ke?

catgarljazz said...

Boleh hantar kat bangi tak? Dekat dgn ukm...

catgarljazz said...

Boleh hantar kat bangi tak? Dekat dgn ukm...

shila said...

soryy....area tu tak hantar..kalo nak leh amik sendiri kat bdr sunway yer

Peekah said...

salam. nk tnya kt na awk ambek stok lampu ni? sya brmint nak jd dealer. sya d penang. harap email blek d peekahcosmos@gmail.com.
mekaseh.

Anonymous said...

penghantaran macam mana? pos laju ke akak hanta? kalau pj?

shaz87 said...

sya nk order garam bukit n sabun tu mcm maner yer??? n how much utk kos penghantaran kt PJ???

shaz87 said...

sya nk order garam bukit n sabun tu mcm maner yer??? n how much utk kos penghantaran kt PJ???

shila said...

hi shaz, pj boleh amik kat bdr sunway..nak dtg call saya 0133940926 shila

miSS yaTee said...

Salam.... Saya nak tanya.. Kalu kt umah ade perokok tegar..mmg kuat merokok kat umah, xpe ke pakai lampu ni ???

shila said...

lagi bagus pakai sebab lampu ni boleh menghapuskan bau2 hapak & baik jika ada kanak2 yg asma...

Anonymous said...

nak tanya...kat melaka ada x stokisnya...kat mana yer..saya nak beli tapak jer...dah ada dan suker sgt lampu garam bukit niee...mmg bagus!!

shila said...

x ada pengedar di melaka. Jika nak boleh beli tapak saja pun boleh. 1 tapak RM 7 (tak termasuk kos pos)

Anonymous said...

Bentuk yer cntik

Fahmi Rosslan said...

JB ade x? nak beli 4 biji bntuk pyramid

shila said...

salam fahmi,

di JB maybe ada tapi saya tak pasti di mana...jika nak saya boleh pos menggunakan pos parcel..

Anonymous said...

kalau kt penang ble hntar x...x pecah ke...brapa kos hntar???kalau ble nk oder 3

shila said...

penang boleh hantar..penghantaran guna parcel untuk jimat kos pos..
berminat boleh order skrg.

Anonymous said...

lau cm2 sya nk oder lmpu bntuk daun yg ada tgkai(1)...lmpu gram psu tnh rm55(1)...lmpu grm psu kyu bsma tmpt ltk psu rm45(1)...ada stok x???

shila said...

yer ada semua stok lampu tu..
area mana..boleh dtg amik sendiri di bandar sunway...apa2 call/sms shila 0133940926

Anonymous said...

assalamualaikum Puan, saya nak beli lampu garam ni. Boleh beritahu caranya? Saya dari Sarawak...

Rozy

shila said...

salam...
pos ke sarawak boleh guna pos parcel atau poslaju...poslaju agak mahal kerana ikut berat...
berminat boleh sms/wassul shila 0133940926

Y@$MiN said...

Salam.. Sye berminat nak beli lampu garam bukit yg rm15 tu 4 biji. Still available? If cod ke shah alam, betapa cas? Tq

shila said...

wasalam Yasmin...yer stok lampu rm 15 masih ada...boleh cod di bdr sunway dekat2 area pyramid...boleh sms wassup akak di 0133940926